top of page
  • otmodessa

Девід Лінч практикує ТМ понад 40 років.


«Я розпочав Трансцендентальну Медитацію у 1973 році і з того часу не пропустив жодної медитації. Двічі на день, кожен день. Це дало мені легкий доступ до необмежених запасів енергії, творчості та щастя у глибині. Цей рівень життя іноді називають «чистою свідомістю» – це скарбниця. І цей рівень життя є глибоко всередині нас.

Але я гадки не мав, наскільки потужною і глибокою ця техніка може бути, поки я не побачив з перших рук, як її практикували маленькі діти у школах у містах, ветерани, які страждають від пекла посттравматичного стресового розладу, а також жінок та дівчаток, які є жертвами страшного насильства. ТМ, одним словом, змінює життя назавжди. Девід Лінч.


«У 2005 році ми заснували Фонд Девіда Лінча для освіти на основі свідомості та миру в усьому світі, щоб кожна дитина в будь-якій точці світу, яка хотіла навчитися медитувати, могла це зробити. Наразі Фонд активно навчає Трансцендентальної медитації дорослих та дітей у всіх країнах.

Як ми можемо це зробити? Через щедрість фондів і філантропів та звичайних людей, які хочуть полегшити страждання інших, і які хочуть допомогти створити найкращий світ.

Якщо ви ще не медитуєте, ось моя порада: Почніть. Це буде найкраще рішення, яке ви коли-небудь ухвалювали.»


Девід Лінч, оскароносний кінорежисер, фотограф, художник

Девід Лінч написав книгу «Як упіймати велику рибу». У цій книзі він описує свій досвід у отриманні та реалізації творчих ідей на основі трансцендування. Всім раджу прочитати цю книгу або послухати варіант аудіо.



23 перегляди0 коментарів
bottom of page