top of page
  • otmodessa

10 фактов о Трансцендентальной Медитации.



1. Простота: Техніка Трансцендентальної Медитації - це простий розумовий процес, що не вимагає зусиль, який практикується по 15-20 хвилин двічі на день, сидячи спокійно і зручно на стільці із заплющеними очима.

2. ТМ легко навчитися: Техніці трансцендентальної медитації може легко навчитися кожен, і практикувати її дуже приємно.

3. Миттєва користь: Користь техніки трансцендентальної медитації проявляється відразу і з часом посилюється. Позитивний вплив техніки на психіку, фізіологію та взаємини підтверджено сотнями наукових досліджень, проведених у провідних медичних коледжах та опублікованих у понад 350 наукових журналах, що рецензуються фахівцями.

4. Немає необхідності вірити: Техніка трансцендентальної медитації не вимагає віри в неї. Насправді, ви можете бути абсолютно скептичними, але техніка все одно буде ефективна.


5. Розвиває весь мозок: Дослідження мозку показує, що техніка Трансцендентальної Медитації розвиває весь мозок, підвищуючи творчість та інтелект та покращуючи здатність прийняття рішень та вирішення проблем.


6. Це не спосіб життя: Трансцендентальна Медитація не є релігією чи філософією і не потребує зміни способу життя.


7. Зменшує стрес і знижує високий кров'яний тиск: Дослідження медичного коледжу, профінансоване Національними Інститутами здоров'я, показує, що техніка Трансцендентальної Медитації є найбільш ефективною практикою для розуму та тіла, що зменшує стреси та пов'язані з ними порушення, включаючи гіпертонію, підвищений вміст холестерину. інсульту та атеросклерозу.


8. Техніка унікальна: Техніка Трансцендентальної Медитації відрізняється від інших видів медитації або саморозвитку практикою і результатами. Техніка відрізняється своєю природністю, простотою та високою ефективністю.


9. Систематизоване навчання: Техніці Трансцендентальної Медитації навчають кваліфіковані вчителі за допомогою систематизованого курсу індивідуальних інструкцій, який включає подальше всебічне навчання і допомогу, гарантуючи, що кожен, хто навчається, отримає максимальну користь.


10. Некомерційна організація: Трансцендентальні Медитації навчаються через некомерційну, не оподатковувану просвітницьку організацію. Мета організації – повною мірою розвинути потенціал особистості, мінімізувати негативний вплив стресів і сприяти прогресу у всіх сферах суспільства.


21 перегляд0 коментарів
bottom of page